ADANA / CEYHAN - Ceyhan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

(0__) ___-____
Cumhuriyet mahallesi Orhan Ekinci Bulvarı 45/1 Ceyhan ADANA 0322 6130203
Vizyon
Yaşamını hiç kimseye ihtiyaç duymadan kendi öz yetenekleri ve becerileriyle sürdürebilecek öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Zihinsel yetersizlik, Bedensel yetersizlik, Yaygın Gelişimsel bozukluk, okul, çevre ve arkadaşlarına karşı sorunlarını gidermek için seçkin materyallerden yararlanmak ve mevzuata uygun eğitim programlarını uygulamak, aileleri yaşanan ve yaşanılacak problemler hakkında bilgilendirmek, danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermektedir. Çocuklarımızda, günlük yaşamın gerektirdiği sosyal uyumu sağlamak, ailelerininde bu sürece eşlik etmesine yardımcı olmak; Öz bakım, iletişim, Sosyal uyum becerisi Aileye yönelik sosyal destek Toplumun bu bireylerden beklediği rolleri gerçekleştirebilmelerine ve bu bireyleri toplumun içinde kabul görmüş olarak gözlemek en büyük isteğimiz ve idealimizdir...
09.00-14.20
KLİMA
DOLMUŞLA veya YÜRÜYEREK
TAŞIMALI
Yerleşim Yeri
Okulumuz Adana´nın Ceyhan ilçesinde merkezi konumda bulunmaktadır batısında Şehit Hüseyin Birimen Ortaokulu,Mehmetçik İlkokulu, doğusunda Murat Göğebakan Kültür Merkezi, Güneyinde ise 75. Yıl Ana Okulu bulunmaktadır.
1000 M.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda TÜBİTAK 4006 ,E-TWİNNİNG Projeleri uygulanmakta olup ERASMUS+ ve Avrupa Birliği Projeleri başvuruları bulunmaktadır.